Bal & Bröllopsmässa på Statt 22/2 2014
 

Redan utanför stadshotellet kunde man se att det var något på gång. Två tjusiga limousiner en vit låååång och en läckert rosa stod parkerade utanför entrén.

Uppe i vackra Christinasalen fanns det allt som har med bröllop att göra. Tjusiga blomarrangemang från Blombuketten och Blomdesign. Sockerslottet hade smarrig choklad och vackra bröllopstårtor. Ursnygga ringar från Smyckestudion i Degerfors. Brudklänningar från Mytie och från White Night i Örebro. Fager & Fin var på plats och Stadshotellet visade dukning och erbjöd olika festpaket. Kyrkan för de som ville ha kyrkbröllop. Galaxen för de som vill komma i form innan, eller också kunde man lägga sig på en bänk och bli av med fettceller direkt. Detta är ett urval av alla som var med. Det var en fantastiskt rolig mässa med många besökare.

Vi började kl. 07.00 på morgonen med att göra håruppsättningar. 10.30 flyttade vi över till Statt och fortsatte med fler uppsättningar och makeup. Kl. 14.00 var det dags för modevisning.

Vi hade planerat för detta i flera veckor och diskuterat frisyrer för att kunna visa så mycket olika varianter som möjligt. Vi kände oss väldigt stolta över våra vackra modeller som visade både bal och bröllopsklänningar. Efter visningen fotograferade vår egen fotograf Patrik Käll alla modeller i den tillfälliga fotostudion vi fixat till.
 

Klicka på bilden för större format
       


   


     

     

Till bilder i stort format


Under Fest och Uppsättningar i Galleriet finns studiobilder


Spelmansgatan 36, 681 31 Kristinehamn
0550-104 52
info@salongagaton.se