Modevisning Mastmagasinet 7 november -16 

Modevisning med kläder från Fin Under och Hår och make och makeovers av Salong Agaton 125 biljetter sålda och i publiken var mestadels damer men en och annan man hade letat sig dit. Det bjöds på god Gulashsoppa.

   Konfrensierer, frisörerna och Astri från Fin Under

Salong Agaton hade innan sökt efter några som ville få sig en makeover och hade valt ut 5 modeller.
Några hade anmält sig själva och några hade blivit anmälda av någon av sina nära och kära.

De lyckligt utvalda var: 
Lill Iverssen som Anette Käll gjorde om totalt. Hår och hud hade samma färg så hon fick en rödbrun ton med koppriga slingor och en hel det kortare. Hon hade dessutom gått ner 55kg på 6 månader så detta var verkligen en härlig slutkläm.

Marita Gümus av Johanna Eskebrink. Anmäld av sin dotter och ganska nervös när hon kom. Blev modigare under behandlingen och det blev en stor förändring även där. Från ljus till mörk och en uppklippt page.

Junita Gustafsson av Josefin Lindqvist. Hon fick en mörkare inramning runt ansiktet och i nacken samt ljusa slingor uppå. Effekten blev att hon såg ut att ha mycket mer hår och hon kändes också helt ny.

Mona Fernqvist av Caroline Lindquist. En rejäl bit med slitna spretiga toppar åkte av. Hon var svarthårig från början och fick nu lite slingor i violett och grönt. Tufft men ändå diskret då slingorna placerats i underhåret.

Annelie Bergqvist av Emelie Hallikainen. Annelie hade kort hår från början och var helt ofärgad. Emelie formade till frisyren och klippte ur så att det blev ett lite tuffare stuk. Sedan la hon en lite mörkare ton i luggpartiet och resten i en ton nära hennes egen färg. Detta för att inte få en kant när håret växer.Gruppbild makeover Mona, Marita, Annelie, Junita, Lill

Alla blev helt nya och gick ifrån oss med höjt självförtroende och ett leende på läpparna. Ett sant nöje för oss. Alla fick dessutom snygga makeup kvällen till ära. Övriga modeller fick styling och makeup.
Alla kläder var från Fin Under och det visades allt från vardagskläder, festkläder, morgonrockar, nattkläder, baddräkter och bh.
De flesta modellerna hade visat kläder för Fin Under tidigare.


Nattkläder och baddräkter

Christina Berg och Lena Hultin visade bh och Maj-Britt höll en liten bhskola. Det viktiga är att den sitter bra runt om och att man fäster i yttersta hyskorna. Kuporna är viktiga. Man ska ha 2 bröst, väljer man för liten så kan det lätt bli 4 bröst. På Fin Under får man hjälp att välja rätt bh så att det blir snyggt.
 
       
Maj-Britt Nilsson visar Synnöve Finnpers halsband
 
   
Maj-Britt Nilsson med sidekick Lena Hultin
 

Konfrensier Maj-Britt Nilsson
 


Något jag hörde bland publiken var att de inte visste att hon hade så mycket snygga kläder. De trodde att det var nästan bara underkläder.

Alla fick en fin goodiebag med produkter från Nashi Argan. Shampo, Balsam, Hårolja eller Skrubbtvål och kroppsolja.

Massor av fina priser lottades ut så många fick med sig något extra hem.

En härlig kväll som förgylldes av duktiga härliga Maj-Britt Nilsson och lite assistans emellanåt av Lena Hultin.

 

     Makeovermodell Lill Iverssen


 
Makeover Junita Gustafsson av Josefin Lindqvist


 
Makeover Marita Gümus av Johanna Eskebrink
 

  Makeover Annelie Bergqvist av Emelie Hallikainen

 
Tina Björklund
 

  Tina Björklund
 

 

 

  Petra Wedlund
 

 

 

   Susanne Danilesson
 

Christina Berg
 

 

 


 

     Synnöve Finnpers
 


 

   Signhild Sandberg
 

 

    Britta Lundgren
 

   Britta Lundgren
 

 

 
FOTO AV PATRIK KÄLL
 

Spelmansgatan 36 681 31 Kristinehamn
0550-104 52
info@salongagaton.se

Copyright © 2008 Salong Agaton